касови апарати от ЕР ЕС ЕС ООД.Касови апарати на ниски цени и включени сервизни услуги.Договори за сервизно обслужване.Софтуерни решения за магазини. Сервиз на ДАТЕКС ООД. Сервиз на ДЕЙЗИ. Сервиз на ТРЕМОЛ. Всичко за вашият търговски обект. Актуални новини за касовите апарати.Актуализация на касови апарати.

За нас

“Ер Ес Ес” ООД е регистрирана през 2008 година в гр.София.

Logo RSS LtdОсновната дейност е продажба и сервиз на електронни касови апарати с фискална памет, гаранционно и след гаранционно техническо обслужване на касови апарати и фискални принтери, електронни търговски везни, ESC POS принтери (кухненски принтери), етикиращи принтери (Label printers), баркод скенери,  POS терминали. Компанията е специализирана в продажбите и поддръжката на продукти с марката “DATECS”, “DAISY TECHNOLOGY” и “TREMOL”. Специалистите, които работят в организацията са високо квалифицирани, което ни дава възможност да бъдем максимално полезни и ефективни  за нашите клиенти.

Натрупаното know how, което притежаваме ни дава предимството да предложим на клиентите ни надеждни и ефективни решения, които в голяма степен да направят процесите в търговския обект по-бързи, по-прозрачни и по-ефективни, което в крайна сметка е от огромно значение за конкурентността за съответната организация. Стремим се да запазим в максимална степен инвестицията на нашите клиенти, като в същото време намалим цената на притежание при изграждането на системите за управление на търговски обекти, както от хардуерна, така и от софтуерна гледна точка.

Изграждането на комуникация с нашите клиенти е важна за нас.

Важна задача е изграждането на комуникация с нашите клиенти, което ще ни помогне да разберем нуждите на нашите партньори и клиенти. Изграждането на интернет сайта (www.rss-bg.com)и електронният магазин (shop.rss-bg.com) ни дава възможност да предложим силно конкурентна услуга, която спестява време на фирмите, улеснява тяхната работа и повишава ефективността им при реализирането на конктретни проекти.