касови апарати от ЕР ЕС ЕС ООД.Касови апарати на ниски цени и включени сервизни услуги.Договори за сервизно обслужване.Софтуерни решения за магазини. Сервиз на ДАТЕКС ООД. Сервиз на ДЕЙЗИ. Сервиз на ТРЕМОЛ. Всичко за вашият търговски обект. Актуални новини за касовите апарати.Актуализация на касови апарати.

Касовите апарати за Междуградските автобуси – ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

Касовите апарати в автобусите за междуградски транспорт у нас, към момента остават задължителни от началото на тази година. Изискването за инсталиране на касови апарати с връзка с НАП от 1 януари беше направено с промени в Закона за ДДС от март 2013 г. В последните работни дни на миналата година обаче парламентарната транспортна комисия прие нова промяна в срока. С изменения в Закона за автомобилните превози задължителното въвеждане на фискалните устройства отново се отлага, този път до 30 юни.

Близо 1200 автобуса за междуградски превози са снабдени с касови апарати, сочи информация на бранша. В останалите близо 6 хил. автобуса устройства все още не са инсталирани. Превозвачите са несигурни дали да ги поставят, защото не изключват възможността изискването да отпадне. Около 200 лв. струва едно фискално устройство. Това е четвърто отлагане на крайния срок.