касови апарати от ЕР ЕС ЕС ООД.Касови апарати на ниски цени и включени сервизни услуги.Договори за сервизно обслужване.Софтуерни решения за магазини. Сервиз на ДАТЕКС ООД. Сервиз на ДЕЙЗИ. Сервиз на ТРЕМОЛ. Всичко за вашият търговски обект. Актуални новини за касовите апарати.Актуализация на касови апарати.

Сервиз на кухненски принтери и електронни везни

При нас можете да оставите за ремонт освен касови апарати и фискални принтери, така наречените нефискални устройства- етикиращи принтери, везни или кухненски принтери.

Това са електронни везни с марка Датекс (модели: Datecs DT-15, Datecs DT-15LP, Datecs DBS-15), електронни везни с марка Elicom. Извършваме ремонти и на кухненски (ESC printers) с марка Датекс (Datecs EP-50Datecs EP-60, Datecs EP-300, Datecs EP-1000) и етикиращи принтери (Label printers) с марка Датекс (Datecs LP-50, Datecs LP-1000).

1. Ще приемем устройството за ремонт.

2. Ще направим безплатна диагностика на устройството.

3. Ще Ви уведомим за конкретната повреда.

4. Ще Ви кажем какви конкретни резервни части е необходимо да бъдат подменени.

5. Ще Ви информираме за цената на всяка от резервните части, които ще бъдат подменени.

6. Ще се ангажираме с конкретни срокове за изпълнение на ремонта, така че да спестим неудобството за Вас.

7. Ще Ви информираме ТОЧНО колко ще струва ремонта на устройството.

8. Ще Ви дадем гаранция за всеки подменен компонент при ремонта.

Важно е да споменем, че ако сте притежател на клубна карта RSS Club ще можете да се възползвате от допълнителни отстъпки на вложените части за ремонта, услугите свързани с ремонта, както и сроковете за ремонт.