“Ер Ес Ес” ООД е регистрирана през 2008 година в гр.София.

Основната дейност е продажба и сервиз на електронни касови апарати с фискална памет, гаранционно и след гаранционно техническо обслужване на касови апарати и фискални принтери, електронни търговски везни, ESC POS принтери (кухненски принтери), етикиращи принтери (Label printers), баркод скенери, POS терминали. Компанията е специализирана в продажбите и поддръжката на продукти с марката “DATECS”, “DAISY TECHNOLOGY”, „ELTRADE“, “ ZIT INTERNATIONAL“ и “TREMOL”.

Специалистите, които работят в организацията са персонално сертифицирани от всеки един от производителите на фискална техника, което ни дава възможност да бъдем максимално полезни и ефективни за нашите клиенти.

Натрупаното know how, което притежаваме ни дава предимството да предложим на клиентите ни надеждни и ефективни решения, които в голяма степен да направят процесите в търговския обект по-бързи, по-прозрачни и по-ефективни, което в крайна сметка е от огромно значение за конкурентността за съответната организация. Стремим се да запазим в максимална степен инвестицията на нашите клиенти, като в същото време намалим цената на притежание при изграждането на системите за управление на търговски обекти, както от хардуерна, така и от софтуерна гледна точка.

Изграждането на комуникация с нашите клиенти е важна за нас.

Важна задача е изграждането на комуникация с нашите клиенти, което ще ни помогне да разберем нуждите на нашите партньори и клиенти. Изграждането на интернет сайта (www.rss-bg.com) ни дава възможност да предложим силно конкурентна услуга, която спестява време на фирмите, улеснява тяхната работа и повишава ефективността им при реализирането на конктретни проекти.