Мисия

Ние в Ер Ес Ес ООД работим за постоянното повишаване и поддържане на висока удовлетвореност на своите клиенти, като им предлагаме продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм, 10 годишна история и опит, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички наши дейности.

Ние развиваме съвременен тип дистрибуция на фискална техника, която чрез икономическата си ефективност ни позволява, поддържане на ценово конкурерентни услуги и продукти, инвестиции в развитието на електронната инфрастуктура и модерната комуникация, което държи компанията в съзнанието на потребителя като символ за благонадежден и иновативен , работодател и партньор. Удовлетвореността на клиентите и техния просперитет са основа на нашия успех.

Визия

Нашата визия е потребителите да имат възможността да правят информиран избор и да получават от нас най-добрата услуга на оптимална цена. За да отговаряме на постоянно повишаващите се нужди и изисквания на Клиента, ние откриваме пазарни тенденции и разработваме уникални в категорията си предложения в стремежа си да му доставим повече, отколкото очаква. Нашата посока е бъдещето, прогреса и развитието, проектирани в ясното разбиране за отговорностите, които носим пред своите служители, клиентите, партньорите и обществото.

Фирмена стратегия

Фундаментът на фирмената стратегия на компанията е продажбата и сервиз на продукти във всички обособени сегменти на фискалният пазар в страната с цел приобщаване и задържане на максимален брой лоялни към портфолиото на Ер Ес Ес ООД клиенти. Инспирани сме от новите и модерни технологии, които прилагаме в нашето ежедневие, насърчаваме нашите парньори чрез високи технологии, да бъдат конкурентни и иновативни. Убедени сме, че високите технологии носят на протребителите, по-добра възможност за планиране, намаляване на разходите си, увеличаване на продуктивността, което ще им даде предимство пред конкурентите им.